MESLEK TANITIMI VE KARİYER GÜNLERİMİZ DEVAM EDİYOR

10 Nisan 2021 Cumartesi günü öğretmenlerimizi ve okulumuz 11.- 12.sınıf öğrencilerimizi çevrim içi olarak Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof.Dr.Mehmet EVKURAN Hocamızla buluşturduk.Yoğun bir katılımla geçen programda Hocamız kendi eğitim ve öğretim serüveniyle alakalı çeşitli anakdotları öğrencilerimizle paylaştı.Başarılı olabilmek için gereken tüm diğer unsurların yanısıra en önemlisinin geleceğe dair hedeflerin iyi belirlenmesi ve bu hedeflere ulaşmak adına gereken çabanın da isteyerek verilmesi gerektiğinden bahsetti.Kitap okumanın önemine dair de öğrencilerimize çeşitli tavsiyelerde bulundu.Öğrencilerimizin üniversiteye,ilahiyat fakültesine ve hayata dair sorularına da içtenlikle cevap veren hocamıza çok teşekkür ediyoruz.Toplantı bitiminde hocamızla vedalaşırken de bu salgın süreci sonlandığında kendisini okulumuzda yüz yüze ağırlamanın sözünü aldığımızı hatırlatıyoruz.Sayın Prof.Dr.Mehmet EVKURAN Hocamızın öğrencilerimizle buluşmasına vesile olan öğretmen arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz.

12.04.2021 469

12-04-202112-04-202112-04-202112-04-202112-04-2021