2023-2024 ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZ PANSİYONUNDA KALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2023-2024 ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZ PANSİYONUNDA KALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Değerli velimiz ve sevgili öğrencimiz okulumuza hoş geldiniz. 

Pansiyon Başvuru Bilgileri:

1) Pansiyon başvurularında  öncelikli olarak Çorum Merkez dışında ikamet eden öğrencilerin başvuruları dikkate alınacaktır.

2) Pansiyon başvuruları 22-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacak, sonuçları 31 Ağustos 2023 tarihinde (buradan) okulumuzun internet sitesinde ilan edilecektir.

3) Pansiyon başvurusu, öğrenci ve velisinin okuldan alacağı Pansiyon Kayıt Kılavuzunu doldurup imzalamaları ve aşağıdaki evrakı okul idaresine teslim etmeleri ile yapılacaktır.

   Teslim Edilecek Evrak:

    a) Pansiyon kayıt Kılavuzu: Okuldan alınıp doldurularak öğrenci ve velisi tarafından imzalanacaktır.

    b) Sağlık Raporu: Öğrencinin pansiyonda kalmasına engel durumu olmadığına dair sağlık raporu- Aile hekiminden alınabilir.)    

    c) Gelir Belgesi: Öğrenci velisinin (anne-baba ikisi de çalışıyorsa her ikisinin de) 2022 yılına ait tüm gelirlerinin gösteren belge( maaş bordrosu, vergi levhası gibi)

    d) Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği: (Nüfus Müdürlüğünden veya e-devletten alınabilir).

    e) İkametgah Belgesi: Muhtarlıktan veya e-devletten alınabilir)

 

UYARI !!!

1-Okulumuz öğrencisi olup bu seneye kadar çevre okulların pansiyonlarında ikamet eden öğrencilerimizden ve velilerimizden de yukarıda istenilen evrakları tamamlayıp getirmelerini rica ediyoruz.

2-Okulumuza yeni kayıt yaptıran ve pansiyon için gerekli evrakların bir kısmını bizlere ulaştırmış olan velilerimizin de okulumuza gelerek Pansiyon Kayıt Kılavuzunu yukarıda belirtilen tarihler arasında bizden teslim alarak imzalamaları gerekmektedir.

22.08.2023 869